Придружна програма

Fayda Keramika affiliate-програмата е бесплатна и им овозможува на членовите да заработат приход со поставување на врска или врски на нивната веб-страница што рекламира Fayda Keramika или одредени производи на неа. Секоја продажба направена на клиенти кои кликнале на тие врски ќе ја заработи придружната комисија. Стандардната стапка на провизија моментално е 5%.

За повеќе информации, посетете ја нашата страница со ЧПП или погледнете ги нашите услови за партнерство & услови.

Нов партнер

Во моментов не сум партнер.

Кликнете Продолжи подолу за да креирате нова поврзана сметка. Имајте предвид дека ова не е поврзано на кој било начин со вашата корисничка сметка.

Prodolži

Најава за партнер

Јас сум партнер што се враќа.